Jan Eggum til Elverum, spiller på Folkets Hus Jømnvang 16. september

En av landets største artister åpner høstens konsertprogram på Folkets Hus Jømnvang. Jan Eggum er tilbake i Elverum og klar til å trollbinde deg med sin unike stemme og sine tidløse låter. Enten du er en trofast fan eller aldri har opplevd ham live før, vil dine forventninger bli innfridd om du tar turen til Jømnvang denne kvelden.

Med en karriere som spenner over flere tiår, har Jan Eggum et imponerende register av sanger som berører hjertet og reflekterer over livets oppturer og nedturer. Med hans karakteristiske stemme og dyptgående tekster har han oppnådd en status som en av Norges mest respekterte og kjente artister og melankolikere.

La deg fange av Eggums fremførelser, hvor hans lidenskap for musikken skinner gjennom. Enten det er de melankolske balladene som treffer deg rett i hjertet, eller de mer oppstemte og fengende låtene som får deg til å danse i stolen, vil du bli revet med av Jan Eggums unike stil og lune humor.

Kom og bli med på en reise gjennom Jan Eggums fantastiske musikkunivers! Sikre deg billetter i dag og få en konsertopplevelse du vil huske lenge.

Billettene til konserten koster 400 kroner (i tillegg er det billettavgift på 30 kroner). Dørene åpner klokka 19 og konserten starter klokka 20. Vi har kiosksalg av øl, vin , mineralvann, kaffe, og snacks før konserten og i pausen. Ta med kontanter eller Vipps (vi har ikke kortterminal).

Du kan velge mellom tre måter å kjøpe billett til konserten:

1) Kjøp billett hos Billetto.no
Hos Billetto.no kan du kjøpe billetter online, og betaler med VISA eller Mastercard slik at du får billetten med en gang. Her kan du også skrive ut papirversjon av billetten hvis du f.eks. vil gi konsertopplevelsen i gave til noen. Klikk her for å komme til arrangementet hos Billetto.no.

2) Kjøp billett med VIPPS
Folkets Hus Jømnvang har egen VIPPS-butikk, og du kan kjøpe billetter ved å bruke butikkløsningen vår der! VIPPS-nummeret vårt er 750122. Mobilkvitteringen i VIPPS-appen din er billetten din til konserten, og alt du trenger å gjøre når du kommer til Jømnvang er å oppgi navnet ditt i døra. Alle gebyrer er inkludert hvis du kjøper billett i VIPPS-butikken vår.

3) Kjøp billett ved å kontakte Jømnvang
Kan du av ulike grunner ikke bruke en av de to første måtene å kjøpe billett? Ta direkte kontakt med Bjørn Jarle Røberg-Larsen hos Jømnvang på telefon/SMS 40466384 eller mail bjrl@bjrl.no – så hjelper han deg.

Konserten arrangeres av Folkets Hus Jømnvang i samarbeid med Stageway (webside og facebookside).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *