Vidar Busk og Marius Lien spiller på Jømnvang fredag 9. juni

Gjør deg klar for en ny stor konsertopplevelse når Vidar Busk og Marius Lien kommer til Jømnvang fredag 9. juni!

Fyrverkeriet Vidar Busk slo gjennom med gnistrende spillejobber på legendariske Fifty/Fifty pub på 90-tallet, og platedebuterte med kritikerroste «Stompin` Our Feet with Joy» i 1997. Året etter fikk han sin første Spellemannpris, og han er kjent for en utrolig spilleglede og unike tolkninger av bl.a. Jimi Hendrix.

Marius Lien er en ung og sterkt kommende gitarist. – Marius Lien er et av de største gitartalentene vi har hatt i Norge på flere tiår, er den rosende omtalen som Amund Maarud gir av Marius Lien, som har spilt med Vidar Busk siden tenårene. Han er kjent for å gi alt på konsertene og kombinerer kraftig vokal med eminent gitarspill.

Sammen skaper Vidar Busk og Marius Lien musikkmagi. Det er klart for en ny stor konsertopplevelse på Jømnvang!

Billettene til konserten koster 345 kroner. Dørene åpner klokka 19 og konserten starter klokka 20. Vi har kiosksalg av øl, vin , mineralvann, kaffe, og snacks før konserten og i pausen. Ta med kontanter eller Vipps (vi har ikke kortterminal).

Du kan velge mellom tre måter å kjøpe billett til konserten:

1) Kjøp billett hos Billetto.no
Hos Billetto.no kan du kjøpe billetter online, og betaler med VISA eller Mastercard slik at du får billetten med en gang. Her kommer det et billettgebyr i tillegg til selve billettprisen, og her kan du også skrive ut papirversjon av billetten hvis du f.eks. vil gi konsertopplevelsen i gave til noen. Klikk her for å komme til arrangementet hos Billetto.no.

2) Kjøp billett med VIPPS
Folkets Hus Jømnvang har egen VIPPS-butikk, og du kan kjøpe billetter ved å bruke butikkløsningen vår der! VIPPS-nummeret vårt er 750122. Mobilkvitteringen i VIPPS-appen din er billetten din til konserten, og alt du trenger å gjøre når du kommer til Jømnvang er å oppgi navnet ditt i døra. Det er ingen gebyrer hvis du kjøper billett i VIPPS-butikken vår.

3) Kjøp billett ved å kontakte Jømnvang
Ta direkte kontakt med Bjørn Jarle Røberg-Larsen hos Jømnvang for å sikre deg billett, telefon/SMS 40466384 eller mail bjrl@bjrl.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *