Vårkonsert på Jømnvang fredag 12. mai – med Tom’s Diner!

Vi starter årets konsertsesong fredag 12. mai, når Tom’s Diner kommer til Jømnvang! Dette blir et gledelig gjensyn med trioen som også spilte på vårkonserten i 2017: Tom Steinar Lund, Frøydis Grorud og Torun Eriksen!

Tom’s Diner har eksistert siden begynnelsen av 1990-tallet, og vårkonsertens besetning har spilt sammen, til og fra, siden årtusenskiftet. – Her blir det like gjerne Cornelis Vreeswijk som Stevie Wonder, Monica Zetterlund, A-ha og Susanne Vega. Kort oppsummert musikk vi liker, særlig fra tidsperioden fra 1960-tallet og fram til 1990-tallet, sier Tom Steinar Lund.

På hovedbildet ser du medlemmene i Tom’s Diner utenfor en filet-fabrikk på Sortland Jazz-festival i 2016, hvor artistenes musikalske overskudd og verbale mellom-stikk ikke akkurat falt i fisk, snarere tvert i mot…!

Tom Steinar Lund bør være godt kjent for Jømnvangs konsertgjester, og for musikkglade i Elverum forøvrig – han har ledet vårkonsertene i alle år siden Folkets Hus Jømnvang startet opp med disse tilbake i 2010, og har hatt med seg en rekke artister av topp nasjonalt format til scenen på Jømna. I tillegg har han vunnet Spellemannsprisen, blitt tildelt Vidar Sandbecks kulturpris, væt kåret til «Årets Elverumsing» og medvirket på en rekke musikalske produksjoner og utgivelser i tillegg til de mange han selv har stått for.

Frøydis Grorud har også stått på scenen på Jømnvang ved flere anledninger, ikke minst da Tom’s Diner i 2017 hadde vårkonserten. Hun er også kjent fra en rekke NRK-opptredener, ikke minst som fast musiker i en årrekke i «Beat for beat». Og i Elverum spilte hun like oppunder jul sammen med bl.a. Emil Solli-Tangen og Jørn Hoel under julekonserten i Elverum hovedkirke.

Torun Eriksen er en merittert tekstforfatter og vokalist, kanskje mest kjent fra Chipahua der hun synger sammen med Inger Lise Rypdal, Maj Britt Andersen og Freddy Dahl, og hun har også flere egne utgivelser og har medvirket på flere andre. Sammen med tyske Jazzchor Freiburg har hun turnert i både Europa og Asia og hatt konserter i bl.a. Japan, Sør-Korea, Frankrike og Tyskland.

Vi nevner også at Frøydis Grorud og Torun Eriksen har gitt ut «Sanger om glede og fred» sammen.

Det er klart for en ny stor konsertopplevelse på Jømnvangs tradisjonsrike kulturscene! Sørg for å sette av fredag 12. mai, og skaff deg billetter nedenfor. Billettene til årets vårkonsert koster 325 kroner. Dørene åpner klokka 18 og konserten starter klokka 19.

Du kan velge mellom tre måter å kjøpe billett til konserten:

1) Kjøp billett hos Billetto.no
Hos Billetto.no kan du kjøpe billetter online, og betaler med VISA eller Mastercard slik at du får billetten med en gang. Her kommer det et billettgebyr i tillegg til selve billettprisen, og her kan du også skrive ut papirversjon av billetten hvis du f.eks. vil gi konsertopplevelsen i gave til noen. Klikk her for å komme til arrangementet hos Billetto.no.

2) Kjøp billett med VIPPS
Folkets Hus Jømnvang har egen VIPPS-butikk, og du kan kjøpe billetter ved å bruke butikkløsningen vår der! VIPPS-nummeret vårt er 750122. Mobilkvitteringen i VIPPS-appen din er billetten din til konserten, og alt du trenger å gjøre når du kommer til Jømnvang er å oppgi navnet ditt i døra. Det er ingen gebyrer hvis du kjøper billett i VIPPS-butikken vår.

3) Kjøp billett ved å kontakte Jømnvang
Ta direkte kontakt med Bjørn Jarle Røberg-Larsen hos Jømnvang for å sikre deg billett, telefon/SMS 40466384 eller mail bjrl@bjrl.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *