Erik Lukashaugen og Tarjei Nysted på Jømnvang fredag 20. januar!

Elverums egen visesanger Erik Lukashaugen og Trysils musikalske multitalent Tarjei Nysted spiller konsert på Jømnvang fredag 20. januar. Billettsalget har åpnet!

Erik Lukashaugen har de siste ti årene vært en av Norges travleste visesangere. Elverumsingens to album med tonesetteringer av «skogens dikter» Hans Børli har blant annet blitt belønnet med yatzy i terningkast 6 fra anmelderne, Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua» og nominasjon til Spellemannsprisen. Sangeren og gitaristen har også fått mye skryt for sine egne humørfylte, nære og hjertevarme visetekster. Melodier som «Min sønn», «Ei lita skihistorie», «Hå prekte fælk om fær» og «Elverum i blått» er jevnlig å høre på NRK P1 radio. 

Til Jømnvang kommer Erik med sin faste makker, multitalentet Tarjei Nysted fra Trysil.  Han var sist å se i vårt område da han sang julen inn i Elverum kirke sammen med bl.a. Jørn Hoel, Emil Solli-Tangen og Frøydis Grorud! Her er det bare å forberede seg på en hjertevarm, lyrisk, humørfylt og sprelsk musikalsk reise langt til skogs. 

Erik Lukashaugen – sang, gitarer, harmonium 
Tarjei Nysted – fiolin, nøkkelharpe, mandolin, basspedaler, autoharpe, stroviol m.m. 

Media om Erik Lukashaugens to Børli-album ”Av en sliters memoarer» (2013) og «Vi eier skogene» (2018): 

«Et helstøpt skreddersydd til Børlis tekster» Østlendingen 6/6 
«De beste tolkningene av Børlis dikt noensinne» Hamar Arbeiderblad 6/6 
«19,5 i stil, minst!» Glåmdalen
«En tilnærmet perfekt ramme omkring tekst og melodi» viser.no 6/6 
«Et formidabelt stykke arbeid” Erik Valebrokk 6/6 
«Inn i skogens dyp kommer du» TheWilhelmsens 6/6 
«Børli og Lukashaugen er et vinnerteam» Aftenposten 5/6 
«Et nydelig album» Dagbladet 

Dørene åpner kl 19, konserten starter kl 20. Det er salg av forfriskninger (øl, vin, mineralvann), vafler, pølser og snacks både før konserten og i pausen. Ta med kontanter eller Vipps, vi har ikke kortterminal.

Kjøp konsertbilletter her

Du kan velge mellom tre måter å kjøpe billett til konserten:

1) Kjøp billett hos Billetto.no
Hos Billetto.no kan du kjøpe billetter online, og betaler med VISA eller Mastercard slik at du får billetten med en gang. Her kommer det et billettgebyr i tillegg til selve billettprisen. Her kan du også skrive ut papirversjon av billetten, hvis du f.eks. vil gi konsertopplevelsen i gave til noen. Klikk her for å komme til arrangementet hos Billetto.no.

2) Kjøp billett med VIPPS
Folkets Hus Jømnvang har egen VIPPS-butikk, og du kan kjøpe billetter ved å bruke butikkløsningen vår der! VIPPS-nummeret vårt er 750122. Mobilkvitteringen i VIPPS-appen din er billetten din til konserten, og alt du trenger å gjøre når du kommer til Jømnvang er å oppgi navnet ditt i døra. Det er ingen gebyrer hvis du kjøper billett i VIPPS-butikken vår.

3) Kjøp billett ved å kontakte Jømnvang
Ta direkte kontakt med Bjørn Jarle Røberg-Larsen hos Jømnvang for å sikre deg billett, telefon/SMS 40466384 eller mail bjrl@bjrl.no

Bildetekst: KONSERT PÅ JØMNVANG: Erik Lukashaugen og Tarjei Nysted spiller på Folkets Hus Jømnvang fredag 20. januar. Foto: Petter Rustad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *