Konsert og pubkveld med The Blackboards på Jømnvang

Fredag 27. oktober blir det konsert og pubkveld på Jømnvang med The Blackboards. De er et coverband fra Elverum som spiller retro-rock, country, soul og blues. Bandet består av Morten Wærhaug, brødrene Terje og Kjetil Olsen og Erik Haugen. Disse gutta er bra! Og her garanterer vi god stemning!

Billettprisen denne gangen blir kun 150 kroner pr person, og i tillegg har vi hyggelige priser på drikkevarer og snacks. Vi åpner dørene til Jømnvang klokka 19, og The Blackboards spiller fra klokka 20, tar en pause omtrent klokka 21 og spiller så videre fra klokka 2130 og utover.

Vi setter ut småbord i salen på Jømnvang, og de som kommer først får velge plass først 🙂

Kom. Enten alene eller sammen med noen du vil ha med deg. Her blir det hyggelige folk, bra musikk og rett og slett en trivelig og munter kveld. Og vi blir veldig glade hvis du kjøper billett på forhånd, det gjør det enklere for oss å planlegge (men det er også mulig å kjøpe i døra hvis du ikke har ordnet det på forhånd).

Du kan velge mellom tre måter å kjøpe billett til konserten:

1) Kjøp billett hos Billetto.no
Hos Billetto.no kan du kjøpe billetter online, og betaler med VISA eller Mastercard slik at du får billetten med en gang. Her kan du også skrive ut papirversjon av billetten hvis du f.eks. vil gi den i gave til noen. Klikk her for å komme til arrangementet hos Billetto.no.

2) Kjøp billett med VIPPS
Folkets Hus Jømnvang har egen VIPPS-butikk, og du kan kjøpe billetter ved å bruke butikkløsningen vår der! VIPPS-nummeret vårt er 750122. Mobilkvitteringen i VIPPS-appen din er billetten din, og alt du trenger å gjøre når du kommer til Jømnvang er å oppgi navnet ditt i døra. Alle gebyrer er inkludert hvis du kjøper billett i VIPPS-butikken vår.

3) Kjøp billett ved å kontakte Jømnvang
Kan du av ulike grunner ikke bruke en av de to første måtene å kjøpe billett? Ta direkte kontakt med Bjørn Jarle Røberg-Larsen hos Jømnvang på telefon/SMS 40466384 eller mail bjrl@bjrl.no – så hjelper han deg.

Konserten arrangeres av Folkets Hus Jømnvang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *