Trond Granlund med band på Jømnvang 20. august – billettsalget er i gang!

Lørdag 20. august spiller Trond Granlund med band på Folkets Hus Jømnvang, på Jømna i Elverum. Dørene åpner kl 19 og konserten starter kl 20. 

Trond Granlund har beriket norsk musikkliv i mer enn 50 år, og med mer enn 25 plateutgivelser er han blant landets mest allsidige musikere. Han har gått gradene som rockemusiker på 1970-tallet til popstjerne på 1980-tallet, og er nå en av Norges aller fremste roots- og bluesmusikere. I 2017 ga han ut «Tanken er fri – Arbeidersanger», og når han kommer til det tradisjonsrike arbeiderlokalet Folkets Hus Jømnvang på Jømna vil han særlig spille låter derfra – men også fra andre nyere utgivelser samt også flere av hans større hits fra 1970- og 1980-tallet.

Dørene åpner kl 19, konserten starter kl 20. Salg av øl, vin, mineralvann, kaffe, småretter etc både før konserten og i pausen.

Billetter koster 300 kroner pr stk, og kan kjøpes på tre måter:

  1. På Jømnvangs Vipps-butikk på nummer 750122 (ingen billettgebyr).
    Betalingen din er billetten din som du viser i inngangsdøra.
  2. Online hos Billetto (billettgebyr fra Billetto kommer i tillegg) på denne linken. Billetten kommer tilsendt på mail, som du tar med og viser i inngangsdøra.
  3. Kontakt Jømnvang v/ styreleder Bjørn Jarle Røberg-Larsen for å kjøpe billett og betale med bankoverførsel eller kontant. Ta i såfall kontakt på telefon eller SMS 40466384. Her er det ingen billettgebyrer, og du blir satt på en liste og sier navnet ditt i inngangsdøra.

Hjertelig velkommen til en ny stor konsertopplevelse på Jømnvang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *