Vårkonsert på Jømnvang med Trio de Janeiro 3. juni!

VÅRKONSERT: Tom Steinar Lund er tilbake med vårkonsert på Jømnvang 3. juni, denne gangen sammen med Trio de Janeiro!

Endelig er vi tilbake med vårkonsert på Jømnvang igjen! To år har vi avlyst på grunn av pandemien, men nå er Tom Steinar Lund tilbake – og denne gangen sammen med Trio de Janeiro som også tidligere har gjort stor suksess på Jømnvang (og en rekke andre steder).

Årets vårkonsert blir fredag 3. juni. Vi åpner dørene klokka 1730, og selve konserten starter klokka 1900. Som tidligere år blir det salg av kaffe, mineralvann, øl, vin, vafler, pølser og snacks både før konserten, i pausen og i etterkant av selve konserten til de som vil sitte igjen og slå av en prat med andre konsertgjester eller med bandet. Hjertelig velkommen til en ny stor konsertopplevelse på Jømnvang!

Du kan lese i Østlendingen fra forrige gang Trio de Janeiro var på Jømnvangs vårkonsert (i 2014) ved å klikke på denne linken.

Og se hva Tynset Jazzfestival skrev da Trio de Janeiro åpnet festivalen i oktober nå sist høst: «Åpningen av årets jazzfestival var det Trio de Janeiro som sto for, og hvilket konsert det ble! Her snakker vi utøvere og entertainere i verdensklasse, med altså brasiliansk bossa og choro i hovedsetet! Og det ble hett i Rambu! Takk til Tom Lund, Anne Marie Giørtz og Roy Nikolaisen!»

Billetter kan kjøpes online nedenfor samt på Vipps, prisen er 300 kroner pr stk.

Ved spørsmål: Kontakt Jømnvang v/styreleder Bjørn Jarle Røberg-Larsen på telefon/sms 40466384 eller epost bjrl@bjrl.no.

Kjøp konsertbilletter her!

1)  Kjøp billett med VIPPS
Om du har VIPPS kan du vippse over betalingen. Gå på «Kjøp og betal» og skriv inn Jømnvang i søkefeltet (eller skriv 750122 som er Jømnvangs Vipps-nummer). Betalingen din er billetten din som du viser i inngangsdøra. Vipps tar et gebyr som gjør at billetten koster 310 kroner ved å betale på denne måten.

2) Kjøp billett via Paypal
Om du har Visa, MasterCard eller Paypal kan du bruke betalingsløsningen nedenfor. Hvis du allerede har en Paypal-konto eller aksepterer å opprette en slik under kjøpsprosessen, kan du velge antall billetter og klikke deg videre. Har du ikke Paypal-konto og heller ikke ønsker å opprette en slik, må du gjøre bestillingen fra PC/laptop (mobil/nettbrett kan ikke brukes uten at du enten har en Paypal-konto fra før eller aksepterer å opprette en). Også Paypal tar et gebyr som gjør at billetten koster 310 kroner.

Med en gang kjøpet er gjennomført får du en epostbekreftelse tilbake som du enten kan skrive ut og ta med som din billett, eller som du enkelt og greit kan vise på mobiltelefonen din i inngangsdøra.

Billett vårkonserten 2022310.00 NOKBillett til Jømnvangs vårkonsert 2022
Din billett blir sendt deg på epost. Du kan betale med Visa, MasterCard eller Paypal. Ønsker du å bruke Visa eller MasterCard, velg "Betal med betalingskort" etter at du har klikket på kjøpeknappen nedenfor (evt "Opprett konto" hvis du bruker mobiltelefon).

3) Kjøp billett ved å kontakte Jømnvang
Du kan kontakte Jømnvang v/ styreleder Bjørn Jarle Røberg-Larsen for å kjøpe billett og betale med bankoverførsel eller kontant. Ta i såfall kontakt på telefon eller SMS 40466384. Her er det ingen gebyrer, og billetten koster 300 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *