Nytt styre hos Folkets Hus Jømnvang SA

I juni har det vært årsmøte i Folkets Hus Jømnvang SA, der ordinære årsmøtesaker har vært behandlet.

Årsmøtet valgte et nytt styre, og har utvidet antallet styremedlemmer ganske kraftig.

De siste årene er det Bjørn Jarle Røberg-Larsen, Stein Tore Egeberg og Roar Elvheim som har utgjort styret, med Røberg-Larsen som styreleder. Av helsemessige grunner har Roar Elvheim inntil videre gått ut av styret fra årsmøtet av, mens de to andre fortsetter sammen med flere andre. Det nye styret består av totalt 7 personer, og ser slik ut:

Bjørn Jarle Røberg-Larsen (styreleder)
Inger Johanne Norr (sekretær)
Magnus Stenseth (kasserer)
Stein Tore Egeberg
Ingvild Skirbekk Sagmoen
Rune Marius Hermansen
Eli Sadie Storsveen

Styret skal ha sitt første styremøte mandag 2. juli, og skal der blant annet legge planer for høsten. Den første høstaktiviteten er allerede klar: Det blir konsert med Trond Granlund og bandet hans 24. august på Jømnvang! Les mer om konserten her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *